top of page

Vårt mål

Duktiga och erfarna medarbetare 

Våra städare är erfarna och har alltid haft goda marginaler. Vi strävar efter lojala och återkommande kunder, därför är vår prioritering att ni blir nöjda med vår kundservice. Vi har alltid bemött våra kunder med goda marginaler och alltid fått bra referenser. Vid besiktningar blir ni garanterat godkända.

 

Vårt uppdrag i bolaget

Städfirma moppen strävar efter kundservice och att ge våra kunder en fantastisk upplevelse. Vi är väldigt måna om hur viktigt det är att ha en god kundkontakt och tillit. Vi har under en längre tid expanderat vår verksamhet till kommunen där vi hanterar inköp av varor & tvätt åt hemtjänsten. Vi har nöjd kundgaranti och ser alltid till att ni blir nöjda med oss!

Vårt mål är kunna erbjuda er våra tjänster som ger dig av ett fräscht & harmoniskt hem där man får känslan av välbehag, fantastiska dofter, glansigt putsade fönster och ett skinande hem när du stiger innanför dörren. En upplevelse av ett fräscht och välstädat hem är harmoniskt och stressfritt. Vårt mål är att erbjuda en lyxig avkoppling genom att låta oss städa hos er, tvätta era kläder och handla era varor enligt dina önskningar så att ni kan fokusera på det som gynnar er vardag.

Rodrigo Santos

Delägare & Administratör

26 År och delägare till SFM.
Jag hanterar kundservice, webb design, marknadsföring, rekrytering och offerter.

Ni når mig på facebooks sociala medier, här på sidan och via email.

Elisabete Santos

Grundare & Delägare

46 År och Grundare till SFM.
Arbetat inom lokalvårdsbranschen i över 20 års tid. Jag hanterar alla företagets ärender, granskningar av städ, träningsfasen, bokningar och även administrativt.

Kontakta oss

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page